Presenting partner

Cadeautje met STRIK erom 🎁

Onze vrienden van Strikstof stonden zaterdag met een stand vol strikjes op de Festivalmarkt van A Day at the Park. Yes! En ze verspreiden de liefde nu nog… 💙

Vanwege het 10-jarig bestaan van A Day at the Park krijg je namelijk 10% korting op hun stijlvolle bowties! Scoor er eentje (of méér, doe ‘es gek) met de actiecode ADATP10 via: www.strikstof.com. De code is geldig tot zaterdag 29 juli.

Klassieke accessoires met een twist

De bowties zijn geschikt om dagelijks te matchen met casual outfits en bedoeld voor mannen van alle leeftijden die er graag goed uitzien. Dus niet alleen tijdens speciale gelegenheden. Want elke dag telt! “Make It Count” luidt daarom het motto op de speciaal ontworpen tinnen bewaardoosjes waarin ieder exemplaar geleverd wordt.

Iedere bowtie heeft zijn eigen persoonlijkheid. Variërend van ‘The Must Have’ (een tijdloze klassieker) tot ‘The Artist’ (mintgroene extravaganza). Enkele andere pakkende namen uit de collectie zijn: ‘The Hotdog’, ‘The Hunter’, ‘The Tough Guy’, ‘The Ambassador’ en ‘The Specialist’, voor wie van zelf strikken houdt. De bowties worden met de hand gemaakt in Portugal.

Een bowtie is meer dan een accessoire, het is een expressie

Strikstof is opgericht door drie zelfstandig ondernemers uit Amsterdam die hun krachten en liefde voor bowties gebundeld hebben: Shon Price, Bas Mutsaards en Jasper Holleboom. Met als doelstelling het bowtie-aanbod te verbreden en de drempel om een bowtie te dragen te verlagen, is het merk ontstaan. “Een bowtie is meer dan een accessoire; het is een expressie” aldus het drietal.

Meer info:
www.strikstof.com
facebook.com/strikstof
instagram.com/strikstof