Presenting partner

Monkey Business

Kom lekker smijten als een boze aap! Nee niet met uitwerpselen, maar met een nét iets schoner alternatief: verfballonnen! Monkey Business is er deze laatste editie ook weer bij met hun gekke apenstreken.

Nou ja, eigenlijk júllie gekke apenstreken. Samen gaan we vijf kunstwerken maken, one of a kind pieces of art! Op een Monkey Business-achtige-manier…

Public Art Project

Monkey Business plaatst vijf grote schildersdoeken naast elkaar op het terrein, waar je de verfballonnen van een afstandje tegenaan mag gooien. Voorafgaand zijn bepaalde gedeeltes van de doeken afgeplakt, waar dus geen verf op terecht komt. Na afloop, bij het verwijderen van de tape, worden de patronen zichtbaar. Et voilà: ziedaar een vijftal speciale ADATP-kunstwerken gemaakt door jullie zelf!

Het ongetwijfeld prachtige resultaat wordt geveild voor het goede doel. Bied mee tijdens het festival en/of later op onze Facebook-pagina! De opbrengst gaat naar de bescherming van het regenwoud: per euro kan Monkey Business twee bomen planten op Sumatra!

Monkey Business art project verfballonnen

Festivalmarkt

Daarnaast vind je diverse goodies van ons favoriete goede doel op de festivalmarkt van A Day at the Park. Scoor bijvoorbeeld een origineel Monkey Business T-shirt of zo’n superlieve Monkey knuffel! De gehele winst gaat naar het bomenplantproject op Sumatra. Terwijl jij iets leuks uitzoekt werkt huiskunstenaar Jan van Blerk ondertussen door aan zijn nieuwe apenschilderij. Live painting naast de stand, op de markt!

Monkey Business festivalmarkt ADATP

Collectebussen

Losse donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom! Op het festivalterrein van A Day at the Park vind je op drie verschillende plekken collectebussen van Monkey Business: bij de ingang, op de festivalmarkt (bij de stand van Monkey Business) én bij het kunstproject met verfballonnen.

Art Project Monkey Business ADATP

Meer info over de stichting vind je hier: www.monkeybusiness.nl.