Presenting partner

Last info

opbouw ADATP Amsterdamse Bos

Wij gaan de 15e vliegend van start om 12:00 uur! Hier nog wat praktische informatie die je niet wilt missen.

Datum en tijd

A Day at the Park is op zaterdag 15 juli 2017 in het Amsterdamse Bos (Amstelveen). Het festival start om 12:00 uur en de dj’s eindigen om 23:00 uur. Daarna hebben jullie nog wel de mogelijkheid om rustig na te borrelen. Om 23.30 uur sluiten de barren.

Leeftijd

Voor A Day at the Park geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

app

Met de officiële ADATP-App van Appic maak je jouw festivaldag een stuk gemakkelijker. Je kunt bijvoorbeeld  je eigen timetable samenstellen, maar ook live zien waar jouw vrienden uithangen op het terrein. Download Appic (en dan bínnen de app naar ‘A Day at the Park’) via:
▲ App Store: apple.co/2sK91zE
▲ Play Store: bit.ly/1XzSGI0

Ben je wat minder digitaal en groen? De timetable & plattegrond van #ADATP2017 zijn op 15 juli ook in geprinte versie beschikbaar op het festivalterrein.

BETALEN OP HET FESTIVALTERREIN

Tijdens A Day at the Park kan je betalen met muntjes. Deze zijn te koop op het festivalterrein. Pinnen kan sowieso, maar het kan geen kwaad om cash geld mee te nemen. Om iets leuks te kunnen kopen op de festivalmarkt bijvoorbeeld!

Lockers

Ook dit jaar zijn er weer ruim voldoende lockers beschikbaar. Wij werken met e-lockers (code), dus geen gedoe met een sleutel en de daarbij behorende borg. Normale lockers kosten €7 en grote lockers €9.

De lockers zijn niet van tevoren te reserveren.

iLost

A Day at the Park werkt met iLost: de handige online zoekmachine voor lost & founds. Dus heb je iets gevonden of ben je iets kwijt? Dan kun je na het festival (virtueel) spullen droppen of zoeken.

Route en vervoer

Fiets
De makkelijkste, groenste, snelste en goedkoopste manier om naar A Day at the Park te komen, is fietsen. Vanuit Amsterdam kun je het beste de ingang nemen van het Amsterdamse Bos bij het bezoekerscentrum (Bosbaanweg 5). Volg de route in het bos, dan kom je er vanzelf. Fietsers vanuit Amstelveen of Aalsmeer kunnen de Bosrandweg aanhouden en vanuit daar doorrijden naar de fietsenstallingen.

Eenmaal bij het terrein gekomen zijn er verschillende parkeerplaatsen voor de fietsers ingericht en deze hebben elk een aparte letter ter herkenning. Volg hier de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders. Voor scooters en snorfietsen is een apart parkeerveld. Op de terugweg mogen alle fietsers over de reguliere weg van de Nieuwe Meerlaan, en dan via de Bosbaanweg terugfietsen. In het bos zelf is het dan te donker.

Trein
A Day at the Park is het snelst te bereiken via NS-station Amsterdam Zuid-WTC, vanaf hier worden pendelbussen ingezet.

Raadpleeg voordat je op reis gaat de NS reisplanner op www.ns.nl. Vertrek op tijd naar het station voor je laatste aansluiting, want na 23.00 uur kun je vanaf Station Zuid-WTC niet overal meer komen.

Pendelbussen
Vanaf Station Zuid-WTC vertrekken de eerste pendelbussen om 11:00 uur en blijven de gehele dag en avond tussen station en festivalterrein rijden. Een retour pendelbusticket is in de voorverkoop en op festivaldag €5. De pendelbussen staan klaar bij de Strawinskylaan. Klik hier om je pendelbusticket vooraf aan te schaffen.

Auto en parkeren
Voer op je navigatiesysteem Bosrandweg Aalsmeer in, dan word je opgevangen door medewerkers van de verkeersbegeleiding. Het is raadzaam borden ‘P A Day at the Park’ te volgens en niet op eigen initiatief de auto te parkeren. Wild parkeren wordt beboet. Parkeren kost €12,50 in de voorverkoop en €15 op festivaldag.

Premium parking
Voor wie direct voor de deur wil parkeren is er een beperkt aantal Premium parking tickets verkrijgbaar. Deze kosten €30 en hiermee sta je binnen 2 minuten voor de poort. Er zijn nog enkele Premium tickets te koop via deze link, dus wacht niet te lang.

Taxi en Kiss&Ride
Word je weggebracht en/of opgehaald? Op de Burgemeester A. Colijnweg wordt een taxistandplaats ingericht en daar is ook ruimte voor de Kiss&Ride.

Een uitgebreid totaaloverzicht met informatie over vervoer van en naar het evenement vind je hier.

Weer en kleding

De weersverwachting is niet slecht! Toch adviseren we bezoekers om er rekening mee te houden dat er een buitje kan vallen en dat het ’s avonds flink af kan koelen.

We hebben poncho’s om uit te delen tegen de regen. En delen van het terrein zijn overdekt. Paraplu’s mogen niet mee naar binnen. Zonnebrand ook niet, maar dat is beschikbaar bij de toiletten (mocht het nodig zijn).

Zero tolerance

Wellicht ten overvloede: A Day at the Park heeft sinds jaar en dag een zero tolerance beleid als het gaat om gebruik van verdovende middelen. Dat geldt zowel voor hard- als softdrugs.

Sigaretten en e-sigaretten (inclusief navulling) mogen wel mee naar binnen.

TIMETABLE

Timetable

BLOKKENSCHEMA

Blokkenschema

PLATTEGROND

PLattegrond

WIJ WENSEN JULLIE ALLEMAAL EEN BIJZONDER MOOIE ALLERLAATSTE A DAY AT THE PARK!