Presenting partner

Housequake viert mee, all the way

Wat krijg je als je twee van Nederlands meest ervaren dj/producers door de blender gooit en in de dj-booth zet? Ons lievelingsduo: Housequake!

Oftewel Roog en Erick Eerdhuizen, back2back. Al sinds het allereerste ADATP-begin in 2008 zijn zij van de partij; een unicum. Dat Housequake bij de sloteditie dit jaar niet mag ontbreken staat dan ook als een paal boven water.

Ervaring

Maar er is meer! We hebben de twee ervaringsdeskundigen gevraagd om mee te denken over de invulling van de Park Stage (main stage), waar ze zelf ook zullen schitteren. Spoiler alert: het wordt een spektakel, met name de eindshow!

Het is alsof je een tuinfeestje geeft voor vrienden

Waarom A Day at the Park zo leuk is? De Housequake-mannen weten het wel: “Beter wordt het niet. Het is alsof je een tuinfeestje geeft voor vrienden. Als we naar het publiek kijken, zien we altijd ontzettend veel bekenden. En iedereen glimlacht!” Kortom: zij maken die beats, jij en je vrienden het verschil.

Big boys in the business, heavy weights in the game! Dat bewees Housequake al op de eerste editie van A Day at the Park. Check de video hieronder! Met shout-outs van MC Gee:

Ladies and gentlemen, looking absolutely fantastic
Amsterdam keep it up, here we come…
For the first time ever at Amsterdamse Bos, we’re here
You cannot afford to let this opportunity pass you by!
Ladies and gentlemen, all the way to the top
Right here, right now… C’mon!!

Housequake