Presenting partner

Bloemenkind Arjuna Schiks

Hij wordt wel het bloemenkind van de Amsterdamse dj-scene genoemd. Househippie, ook zo’n fijne. Het spanningsveld tussen ambient en tech-house vormt de basis voor zijn karakteristieke, energieke melodie├źn: Arjuna’s muziek past perfect bij het ultieme parkgevoel.

Vandaar ook dat A Day at the Park hem steeds terugvraagt! Hij speelde de sterren van de hemel op ADATP in 2010, 2012, 2013, 2014 en 2015. Een glimlach op ieders gezicht. De vibe is er. Ook dit jaar weer. LIVE natuurlijk, met uitsluitend eigen materiaal. Maar deze keer niet alleen: hij doet een bijzondere back2back-set met zijn Duitse vriend Gabriel Ananda! Smullen geblazen. Begin mei verschijnt Arjuna’s EP ‘Park Guell’ op Gabriel Ananda’s label ‘Soulful Techno’. Hierbij een preview:

Flashback

De vraag die niemand durfde te stellen (wij wel). Teenage Mutant Ninja Turtles. Beschuitfluiten en andere ongein. Sympathiek en charmant als altijd, ons bloemenkind. Zelfs tijdens dit Pre-Picnic Report uit 2012. Bedankt voor ALLES alle jaren Arjuna! Maar echt. Hartje.